7 tipuri de postări care pot genera vânzări pe rețelele de socializare

Reduceri last minut / giveaway

Reducere valabilă doar pentru persoanele care urmăresc contul de pe respectivul canal de comunicare. Poate fi sub formă de cod de discount sau preț promoțional cu valabilitate de 1 oră. Poți pregăți o campanie individuală care să anunțe aceste postări cu reducere care vor urma.

Reduceri de weekend

Chiar dacă este o afacere B2B sau B2C, în weekend oamenii sunt mai relaxați iar cu mesajul potrivit ai putea ajunge mult mai ușor la ei.

Cele mai vândute produse/servicii

Poți face un top cu cele mai vândute produse/servicii din săptămână sau luna respectivă, ori poți prezenta un top mai general, al celor mai vândute produse din anul acesta.

Stoc limitat

În afara perioadelor de reduceri, poți interveni cu postări ce scot în evidență produsele care au stoc aproape epuizat. Astfel, cu mesajele de acțiune potrivite, poți genera vânzări noi neașteptate.

New entry

Există oameni interesați de cele mai noi produse/servicii din domeniu. Fii primul care le aduce atât informația cât și cel care le pune la dispoziție aceste produse/servicii proaspăt lansate.

Comparație între produse

Ai un produs dintr-o gamă mai veche care s-a vândut foarte bine? Compară-l cu noua generație a aceluiași produs și prezintă avantajele pe care le are față de acesta. Ar fi bine ca aceste avantaje să fie considerabile și reale. Pentru a beneficia maxim de efectele acestei postări, pune la dispoziție un consultant care ar putea face și un eventual upsell frumos.

Lead generation

Oferă content (atenție! content valoros) persoanelor care sunt minim interesate de acel produs/serviciu. Pentru a avea acces la acest content este necesar să își lase datele de contact (atenție la GDPR) urmand ca ulterior (dacă și-a exprimat acceptul în mod clar) să păstrați legătura, în încercarea de a-l câștiga de client. Același lucru este valabil și pentru produse/servicii DEMO sau TRIAL.


ad
ad