Despre StartHUB

Start HUB este un grup de firme formată din specialiști în marketing, avocați, juriști, contabili și alți profesioniști din diferite domenii de activitate, gata să anticipeze și să răspundă nevoilor pe care le ai privind compania ta.

Platforma StartHUB este administrată de către XTREM DIVISION SRL care este o agenție de publicitate, specializată în marketing și business development. CUI: 25138590 / Înregistrată la Registrul comerțului cu nr. J07/63/2009

Serviciile contractate pe platforma StartHUB sunt furnizate de către XTREM DIVISION sau de către terțe părți, parteneri sau colaboratori.

Un loc unde te bucuri de transparență și un bun raport calitate/preț, livrate la timp, mai exact la termenul stabilit.

Suntem orientanți către client și am transformat valorile noastre în misiune, astfel ca tu să beneficiezi de:

Articolele de pe platformă sunt redactate de către echipa noastră de editori, de către specialiștii parteneri sau de către terți colaboratori.

Răspunsurile oferite ca suport pe forum sunt oferite atât de către specialiștii implicați în proiect, cât și de alte persoane, membri ai comunității.

Am dezvoltat această platforma din dorința de a veni în întâmpinarea nevoilor reale pe care le are un antreprenor în România.

1. Să aibă acces la informații și să primească feedback în timp real la problemele cu care se confruntă

2. Să aibă acces la unelte și servicii defalcate și evaluate corect, pentru nevoile individuale, astfel încât să își poată gestiona mai bine resursele financiare

3. Să depășească bariera de încredere și să nu mai trăiască cu teama că ar putea fi păcălit. Din păcăte, lipsa unei educații de business și nevoia tot mai mare de generare a unor venituri, transformă mediul de afaceri într-un teren pentru vânători și pentru vânat. Și nu de puține ori, antreprenorii neinformați, ajung pradă ușoară acestor așa-ziși "profesioniști".


ad
ad