Întrebări și răspunsuri • Ce fel de autorizații ai nevoie pentru a fi dj la nunti, botezuri, etc

  Cochetez de ceva timp cu ideea aceasta însă înainte de a mă apuca să înființez firma aș vrea să știu exact în ce mă bag. Am început să mă documentez atât pe internet cât și pe la diferite instituții, însă am observat că părerile sunt împărțite, ceea ce nu mi se pare prea normal. Așa că m-am gândit să încerc și aici această întrebare.

  • 2017-06-08

   În cazul unui control ca și DJ la acel eveniment ai obligația de a prezenta documentele necesare desfășurării acestei activități, după cum urmează: CIF, cerficatul constator care să conțină codul CAEN, contractul de prestări servicii, dacă este cazul contractul de muncă, autorizația de difuzare a operelor muzicale în scop lucrativ și autorizația de reproducere a fonogramelor.

   Dacă tot te ocupi și de organizare evenimentului, ai nevoie și de autorizația de difuzare a operelor muzicale în scop ambiental.

   Deci, cu riscul de a mă repeta dar pentru a-ți răspunde punctual la întrebare, ai nevoie de:

   • autorizația de difuzare a operelor muzicale în scop lucrativ - care se obține pe 12 luni de la UPFR și are parte fixă + o parte variabilă pe care o declari la sfârșitul anului;
   • autorizația de reproducere a fonogramelor - care se obține pe 12 luni de la UPFR;
  • Vrei să răspunzi la această întrebare?
   Scopul acestui forum este de a oferi suport antreprenorilor. Răspunsurile sunt moderate. Nu sunt acceptate răspunsurile incomplete, pe lângă subiect, insultele sau răutățile gratuite. Orice formă de reclamă este strict interzisă!ad
ad