Întrebări și răspunsuri • Ce se întâmplă cu SEO făcut până acest moment dacă vreau să mut site-ul de pe un domeniu pe un altul?

  Detin un domeniu de cativa ani pe care am un site de prezentare. De curand am achzitionat un alt domeniu pe care doresc sa transfer in totalitate si exact la fel toata structura site-ului vechi. Domeniul vechi vreau sa il inchid definitiv. Cum ma va afecta acest lucru in ceea ce priveste google? Ce se va intampla cu SEO facut pana in acest moment pe vechiul domeniu?

  • 2020-01-22

   Se pastreaza structura de linkuri din site-ul vechi si directionat 301 (permanent) vechiul domeniu catre cel nou. Fiecare pagina veche, către pagina nouă. Pozitionarea site-ului vechi in rezultatele cautarii pe google se va pastra, atata timp cat structura de linkuri ramane identica ca in site-ul vechi iar domeniul vechi directioneaza permanent (301) catre cel nou, transmitand toata valoarea SEO catre domeniul nou. Ar fi recomandat ca domeniul, respectiv site-ul vechi să se păstreze activ o perioadă.

  • Vrei să răspunzi la această întrebare?
   Scopul acestui forum este de a oferi suport antreprenorilor. Răspunsurile sunt moderate. Nu sunt acceptate răspunsurile incomplete, pe lângă subiect, insultele sau răutățile gratuite. Orice formă de reclamă este strict interzisă!ad
ad