Întrebări și răspunsuri • Cum pot să aleg firma de curierat cea mai serioasă?

  Vreau să fac un magazin online și sunt conștient că livrarea este un aspect foarte important în ceea ce privește buna funcționare a lucrurilor. Am făcut o bază de date cu toate firmele de curierat și am început să caut păreri și recenzii despre fiecare firmă în parte. Problema este că nu mă pot decide ce firmă de curierat să aleg. Mai exact, nu știu ce strategie să aplic pentru a face cea mai bună alegere. Mulțumesc

  • 2018-01-25

   Este foarte bine că ai făcut acea bază de date și că ai început să le compari. Din păcate, fiecare firmă cred că are și persoane care o laudă și persoane care o critică. Eu aș fi atent în primul rând la contract, în ceea ce privește asumarea comenzilor și a consecințelor. Deci, aș compara contractele.

  • 2018-01-25

   Fie ca oferta cea mai bună să câștige! :) Estimează numărul de comenzi pe care le expediezi într-o lună și alege cea mai bună oferta. Calitatea livrării depinde foarte multe și de agenți, nu neapărat de companie.

   Nu uita să negociezi contractul de la început. Asta ar putea un alt lucru pe care ai putea să îl compari. Disponibilitatea de a negocia sau rezolva problemele clientului.

  • 2018-01-25

   Cel mai bun feedback legat de curier îl vei lua de la clienții tăi. Noi facem follow up la livrări pentru a vedea dacă livrarea a fost făcută la timp și în ce condiții. Am schimbat 2 firme de curierat, iar clienții par fericiți. În ceea ce privește alegerea firmei, iată câteva lucruri care au contat pentru noi: acoperirea mare pentru că livrăm în aproape toate colțurile țării, să aibă opțiunea de livrări urgente pentru că mai există și situații urgente și nu am vrut să căutăm altă firmă pentru asta, data la care se face plata rambursurilor și la cât timp facem plata livrărilor. De asemenea, un bonus ar fi dacă fac livrări sâmbăta.

   Succes!

  • Vrei să răspunzi la această întrebare?
   Scopul acestui forum este de a oferi suport antreprenorilor. Răspunsurile sunt moderate. Nu sunt acceptate răspunsurile incomplete, pe lângă subiect, insultele sau răutățile gratuite. Orice formă de reclamă este strict interzisă!ad
ad