Întrebări și răspunsuri • Cum pot să reînnoiesc un domeniu la un alt furnizor fără riscul de a-l pierde?

  Am găsit un furnizor care oferă domeniile și reînnoirea domeniilor la un preț mult mai bun decât cel pe care îl folosesc în acest moment. Domeniul meu urmează să expire luna viitoare și doresc să îl reînnoiesc la noul furnizor. Cum aș putea face transferul și reînnoirea fără riscul de a pierde domeniul?

  • 2022-01-08

   Trebuie să obțineți cheie de autorizare transfer domeniu, pe care o veți da noului provider de la care doriți să achiziționați/ prelungiți domeniul. Presupunând că domeniul este .ro, accesati site-ul de la rotld, vizitați secțiunea Administrare Online, resetați parola (dacă nu a-ți făcut asta până acum). Introduceți numele domeniului pe care doriți să îl transferați. Veți primi un email pe adresa cu care a fost înregistrat. Accesați linkul pentru a reseta parola, setați o parolă nouă, după care accesați linkul din contul rotld pentru a solicita Cheie de autorizare transfer domeniu, cheie pe care o veți primi pe email și care este valabiă 14 zile calendaristice.

  • Vrei să răspunzi la această întrebare?
   Scopul acestui forum este de a oferi suport antreprenorilor. Răspunsurile sunt moderate. Nu sunt acceptate răspunsurile incomplete, pe lângă subiect, insultele sau răutățile gratuite. Orice formă de reclamă este strict interzisă!ad
ad