Întrebări și răspunsuri



  • Likeuri cumpărate pentru pagina de facebook

    Am pornit o afacere de curând și am creat o pagină de facebook care are destul de puține aprecieri și mă gândeam să cumpăr măcar 5000 de like-uri de pe diferite platforme de freelancer. Am discutat cu persoana care se ocupă de site încercând să mă convingă să nu cumpăr aceste likeuri, însă fără argumente clare (probabil pentru că nu este zona lui de expertiză)/ Este greșit să fac acest pas

    • 2018-10-19

      Motivele pentru care nu ar trebui să faci asta sunt multe, însă cel mai important, după părerea mea este că ulterior va fi nevoie să bagi mai mulți bani în publicitate pentru a duce mesajul tău persoanelor care te urmăresc pentru că algoritmul de afișare al postărilor este raportat la numărul de likeurilor de la pagină. Ceea ce înseamnă că dacă vei avea 5000 de fani falși si 500 fani reali, o parte considerabilă din numărul vizualizărilor se va risipi la cele 5000 de conturi false.

    • 2018-10-19

      Rata engagementului va scade dramatic iar pagina se va transforma într-o pagină moartă care nu va realiza nicio conversie. Cu cât engagementul este mai mic, cu atât vor fi mai puține persoane care vor vedea postările tale.

    • 2018-10-19

      Nu știiu sigur dar cred că nu ai voie să cumperi like-uri și s-ar putea să te trezești că facebook-ul ți-a șters pagina. Repet, nu știu sigur însă poți căuta în politica lor despre asta. Succes!

    • Vrei să răspunzi la această întrebare?
      Scopul acestui forum este de a oferi suport antreprenorilor. Răspunsurile sunt moderate. Nu sunt acceptate răspunsurile incomplete, pe lângă subiect, insultele sau răutățile gratuite. Orice formă de reclamă este strict interzisă!



ad
ad