Întrebări și răspunsuri • Poate asociația de proprietari să mărească numărul de persoane de la adresa unui sediu social?

  Stiti dacă există vreun temei legal prin care o asociație de proprietari poate să mărească artificial numarul de persoane inregistrate ca locuind intr-un apartament doar pentru că acolo există un sediu social? Mentionez că nu este punctul de lucru și nu există activitate la sediul social. Cei de la mine de la bloc trec 20 de persoane la întreținere dacă exista sediu social de firma în apartament, indiferent de câți locuiesc efectiv acolo. Mulțumesc

  • 2020-01-22

   Da, ar putea. Căutați Norme Legea 230/2007 art 37 alin 2

  • 2020-01-22

   Puteți încerca să le trimiteți o notificare în care le menționați că contestați sumele calculate cu titlu de intretinere. O înregistrați la asociație și solicitați recalcularea pentru câte persoane figurau înainte.

  • 2020-01-22

   Depinde de codul caen. Parerea mea e ca ar trebui să mergeți la asociație sa depuneri o cerere prin care va exprimati dorința de a face o convenție cu ei în ceea ce privește numărul de persoane. Trebuie să o faceți în scris. Dumneavoastra spuneti câte persoane sunt intr-o lună. Daca sunteti doar dumneavoastra atât declarați. Argumentația ca acel cod caen al dumneavoastra nu necesita ca si clientii sa vina la sediul dumneavoastra, asa ca nu justifica încărcarea la numărul de persoane. Daca nu vor sa incheie convenția va trebui să treacă câte persoane declară proprietarul. Art 37 alin 6 din normele Legii 230. Atentie! tot ce faceti sa fie in scris. Va trebui ca lunar sa declarați numărul de persoane în scris. Si daca si dupa aceste demersuri tot nu rezolvați mergeți la primărie. În general primaria are u serviciu care verifica asociatiile.

  • Vrei să răspunzi la această întrebare?
   Scopul acestui forum este de a oferi suport antreprenorilor. Răspunsurile sunt moderate. Nu sunt acceptate răspunsurile incomplete, pe lângă subiect, insultele sau răutățile gratuite. Orice formă de reclamă este strict interzisă!ad
ad