Întrebări și răspunsuri • Verificare km auto

  Doresc să achiziționez câteva autoturisme pentru a le folosi în regim de închiriere, însă nu vreau să le cumpăr de noi. Nu sunt mecanic și nici extrem de pasionat de auto însă am auzit că există o aplicație sau un site de la carVertical unde se pot verifica autoturismele. Cât de reale sunt aceste informații? Voi ați folosit?

  • 2020-02-17

   Este chiar buna verificarea asta. Eu am cautat pt mașina mea, știind tot ce o avut înainte sa o cumpăr și într-adevăr, ce știam despre mașina îmi arăta și pe site +km aproape ce am eu in bord , cu o diferența de 1200 km. Chiar merita banii dați pt a verifica km reali ai masinii si accidentele in care a fost implicata.

  • 2020-02-17

   Este foarte bun. Am obtinut informatii concrete si corecte despre masina.Recomand!! Un serviciu platit dar care merita.

  • 2020-02-18

   Astazi am verificat doua masini. Ambele au avut probleme. Una avea 150.000km dati inapoi iar cealalta a avut accident in Germania (bara fata, bara spate si portiera sofer). Masinile aratau perfect. Nu stiu cum as fi reactionat daca ajungeam cu ele la ITP si aflam. Merita banii aplicatia. Iti trebuie doar VINul si in cateva momente ai istoricul masinii.

  • Vrei să răspunzi la această întrebare?
   Scopul acestui forum este de a oferi suport antreprenorilor. Răspunsurile sunt moderate. Nu sunt acceptate răspunsurile incomplete, pe lângă subiect, insultele sau răutățile gratuite. Orice formă de reclamă este strict interzisă!ad
ad