Întrebări și răspunsuri • Vreau să montez un ATM în unul dintre magazinele mele. Cu ce departament al băncii sau cu cine ar trebui să discut?

  Am un magazin care este la țară, iar cel mai apropiat ATM este la mai bine de 6 km distanță. Aveți idee cu ce departament al băncii ar trebui să iau legătura pentru a discuta posibilitatea instalării unui astel de ATM în magazinul meu? Există persoane în comunitatea StartHUB care are instalate ATM-uri în locațiile proprii?

  • 2022-01-28

   Puteți lua legătura cu o companie care are parteneriat cu mai multe bănci, astfel scutiți și clienții de anumite comisioane. Ex: euronet

  • 2022-01-28

   Eu am discutat la o bancă pentru instalarea unui ATM în zona rurală. Se calculează în funcție de densitatea populației.Un ATM să deservească minim 3000 de persoane. Eu am încercat la banca respectivă pentru că am salariile angajaților la acea bancă iar în comuna noastră nu există un ATM de la această bancă. Refuzul a fost categoric, datorită numărului de persoane pe care îl are localitatea.

  • 2022-01-28

   Departamentul Carduri, divizia de cards aquiring.

  • 2022-01-28

   Puteți discuta cu un director regional sau zonal pe retail. Dar faptul că alt ATM se află la 6km distanță nu este un motiv suficient pentru ca banca să accepte instalarea unui ATM. Pentru a stabili oportunitatea unei astfel de investiții se iau în calcul mai multe aspecte. Ce firme sunt în zonă, ce categorii de angajați au acestea, ce fel de drum trece prin localitatea respectivă, locația exactă a magazinului (locația este sau nu la drumul principal), este în apropierea unei instituții publice, etc. Cel mai bine ar fi să mergeți la o unitate bancară și discutați cu dirctorul respectiv, care va comunica mai departe propunerea dumneavoastră.

  • Vrei să răspunzi la această întrebare?
   Scopul acestui forum este de a oferi suport antreprenorilor. Răspunsurile sunt moderate. Nu sunt acceptate răspunsurile incomplete, pe lângă subiect, insultele sau răutățile gratuite. Orice formă de reclamă este strict interzisă!ad
ad