Spații de birouriCâteva criterii de care îți recomandăm să ții cont atunci când alegi spațiul de birouri potrivit pentru afacerea ta.

1. Zona în care se află biroul

În funcție de specificul activității și de traficul pe care estimezi că îl vei avea la birou, este important să ții cont de zona în care se va situa acesta.

Dacă intenționezi să ai multe întâlniri cu clienți și potențiali clienți, atunci ar fi bine ca biroul să fie poziționat într-o zonă centrală, accesibilă și ușor de reperat.

Dacă activitatea de birou este mai mult de tipul back-office, atunci poți opta pentru o zonă semicentrală sau chiar perifică, dar care să ofere acces la mijloacele de transport în comun, astfel încât angajații tăi să pot ajunge cât mai ușor la birou.

2. Locurile de parcare

Chiar dacă vorbim despre clienți sau angajați, problema locurilor de parcare este una de interes și un subiect destul de sensibil. Dacă nu există locuri de parcare ale companiei în curte, este de preferat să verifici dacă în zonă sunt locuri în care se poate parca. Altfel riști să ai angajați și/sau clienți furioși la următoarea întâlnire de la birou.

3. Bugetul și cheltuielile aferente

Prețurile variază în funcție de amplasament și dotări. Pe lângă chiria lunară, există spații care impun cheltuieli de administrare (curățenie, securitate, etc), separat față de prețul chirie pentru spațiul de birou.

4. Eficiența spațiului

Pe lângă utilitatea spațiului de birouri, mai există câteva aspecte de care ar fi bine să ții cont. Procentul spațiilor comune (cât din ceea ce plătești se folosește ca spațiu de lucru și cât este spațiu comun) și eficiența spațiului (forma acestuia, numărul de fațade ce asigură lumina naturală, precum și adȃncimea clădirii - distanța dintre două fațade cu lumină naturală)


Servicii oferite de StartHUB Cost
Identificarea unui spațiu de birouri - 50% din valoarea chirie /lună
[București] Birou în spațiu de coworking - zonă centrală (de la)75.0 EUR
Spații de birouri de la 12mp; Prețul este calculat /mp /lună și variază în funcție de locație; (de la)7.0 EUR

La prețul afișat nu se adaugă TVA.

Prețurile sunt exprimate în Euro și se calculează la cursul valutar curent + 2% (diferența de curs valutar).

search
Nu ai găsit listat pe site ceea ce căutai? Contactează-ne!
search
Ai nevoie de informații sau de mai multe oferte de preț? Contactează-ne!

FORMULEAZĂ CEREREA
și te contactăm noi!ad
ad