Dezvoltare web și aplicații mobileCrearea unui site de prezentare profesional, oferă încredere și denotă profesionalism. Poate oferi informații importante potențialilor tăi parteneri de afaceri, viitorilor tăi angajați, și nu în ultimul rând poate fi o unealtă excelentă pentru a atrage și converti potențialii clienți în clienți fideli.

Website-ul ar trebui să fie parte integrată a unei strategii de marketing. Dacă potențialii tăi clienți nu caută serviciile sau produsele tale online, crearea unui site poate fi o unealtă de promovare binevenită, însă nu reprezintă o prioritate.

Există domenii de activitate pentru care prezența online nu ar putea influența prea mult vânzările (spre deloc, din punctul meu de vedere) ex: magazinele alimentare, societățile care prestează servicii sau livrează bunuri strict instituțiilor publice, etc; și situații în care ar putea influența vânzările, însă prea puțin (insignifiant, din punctul meu de vedere) ex: dacă prestezi servicii într-o localitate mică, dacă nu intenționezi să exporți sau să livrezi produsele tale la nivel național sau măcar regional.

Online nu înseamnă obligatoriu că eşti şi vizibil

În primul rând, pentru a fi afişat în motoarele de căutare, trebuie să indexezi site-ul.

În al 2lea rând, site-ul trebuie construit în aşa fel încât să îndeplinească condiţiile solicitate de motoarele de căutare. Asta înseamnă un site SEO friendly.

Vizibil nu înseamnă obligatoriu vânzare

Designul siteului, informaţia şi modul în care este structurat siteul, joacă un rol foarte important în conversia vizitatorului în client.

Aici intervine puterea şi know how-ul marketingului. Echipa noastră este formată nu doar din programatori şi graficieni, ci şi din specialişti în marketing, astfel că proiectul tău să aibă toate avantajele pentru o conversie reuşită.

Optimizare vs publicitate

Dacă îţi optimizezi site-ul şi îl creşti organic, vei scuti foarte mulţi bani investiţi în publicitate. În concluzie, vei fi mai bine poziţionat în motoarele de căutare.

Cum îţi optimizezi site-ul? În primul rând, oferind conţinut unic şi informaţii relevante. Este un proces lung şi meticulos, dar rezultatele sunt pe măsură. Din punctul meu de vedere, este a 2a cea mai importantă investiţie după site.

Dacă ai un site, nu uită de el

Tehnologiile avansează foarte rapid iar asta impune să faci un update la site cel puţin la 2 ani. Nu trebuie să schimbi site-ul, dar măcar să aduci la curent tehnologiile folosite.

De asemenea, nu uită de conţinutul siteului. Trebuie actualizat la zi, iar dacă vrei să rămâi în vizorul motoarelor de căutare, continuă să oferi informaţii relevante.


Servicii oferite de StartHUB Cost
Instalare / modificare template cumpărat; Prețul afișat (de la) face referire la 1 oră lucrată și poate varia în funcție de cerințele solicitării;10.0 EUR
Website de prezentare Start37.0 EUR
Website de prezentare; Prețul este calculat în funcție de complexitatea proiectului (de la);200.0 EUR
Portofoliu online; Prețul este calculat în funcție de complexitatea proiectului (de la);90.0 EUR
Blog; Prețul este calculat în funcție de complexitatea proiectului (de la);150.0 EUR
Magazin online; Prețul este calculat în funcție de complexitatea proiectului (de la);300.0 EUR
Platforme online și aplicații mobile; Prețul se calculează în baza documentației aferente proiectului;
Mentenanță website; Abonament 6 luni; Prețul poate varia în funcție de cerințele contractului;36.0 EUR
Mentenanță website; Prețul afișat (de la) face referire la 1 oră lucrată și poate varia în funcție de cerințele solicitării;10.0 EUR
Administrare magazin online; Abonament 6 luni; Prețul poate varia în funcție de cerințele contractului;65.0 EUR

La prețul afișat nu se adaugă TVA.

Prețurile sunt exprimate în Euro și se calculează la cursul valutar curent + 2% (diferența de curs valutar).

search
Nu ai găsit listat pe site ceea ce căutai? Contactează-ne!
search
Ai nevoie de informații sau de mai multe oferte de preț? Contactează-ne!Ce plătești de fapt atunci când alegi un site

1. faza de proiectare (design) - în această fază costul se reflectă în:

  • imaginile folosite (care ar fi bine să fie cumpărate sau să deţină drepturi de folosire) - preţul se calculează în general / imagine
  • prelucrarea imaginilor - preţul se poate calcula /imagine sau / ora
  • conceptul grafic - preţul se poate calcula / ora

2. faza de implementare (construcţia efectivă a siteului)

  • construcţia site-ului - structura site-ului - preţul se poate calcula /ora
  • funcţiile site-ului - însumând acţiunile pe care le va efectua siteul. De la formularul de contact, newsletter, coşul de cumpărături, până la stocul de marfă, facturare, etc. - preţul se poate calcula /ora
  • opţional - creaţie text - constă în redactarea textului de prezentare, textelor pentru produse/servicii, etc. - se poate calcula fie individula pentru articol/text, fie /ora
  • opţional - introducerea de date - este partea operativă prin care agenţia itnroduce datele în site. Fie că este vorba de servicii, produse, sau imagini în galerie foto, este vorba despre o acţiune care pentru începători ar putea lua destul de mult timp. - preţul se poate calcula în funcţie de numărul de produse, imagini, etc, sau /ora

Modul în care este structurat şi organizat site-ul, modul de soluţionare al problemelor, inovaţia algoritmilor, nivelul de securitate şi tehnologiile folosite, toate aceste ţin de experienţă şi seriozitatea celor ce îţi implementează proiectul. - acest aspect influenţează tarifele mai sus menţionate, percepute pentru faza de implementare.

De asemenea, nu uită de conţinutul siteului. Trebuie actualizat la zi, iar dacă vrei să rămâi în vizorul motoarelor de căutare, continuă să oferi informaţii relevante.


FORMULEAZĂ CEREREA
și te contactăm noi!ad
ad