Spații comerciale3 aspecte pe care ar fi bine să le ai în vedere atunci când alegi să închiriezi un spațiu comercial pentru afacerea ta:

1. Cum răspunde spațiul la nevoile clienților tăi

Cu cât ai mai multe informații despre viitorii tăi clienți, cu atât îți va fi mai ușor să alegi spațiul potrivit.

Două întrebări cu care poți începe ar fi "Unde și-ar dori clienții să te găsească?" și "Cum ar fi cel mai eficient să îți organizezi spațiul, astfel încât acesta să răspundă nevoilor clienților tăi?"

2. Restricții și limitări

Înainte de închiria spațiul comercial, interesează-te despre legile/reglementările locale.

De asemenea, dacă optezi pentru un spațiu într-un centru comercial, trebuie să înțelegi că te vei supune regulilor interne de funcționare, unde intră în discuție inclusiv programul tău de funcționare.

3. Vizibilitate vs. publicitat

Identificarea unui spațiu cu vad (ATENȚIE: vizibilitate în fața targetului tău de clienți) te poate ajuta să economisești sume considerabile din bugetul de publicitate, iar asta îți va permite să redirecționezi acesti bani către programe de afiliere sau fidelizarea clienților deja existenți.


Servicii oferite de StartHUB Cost
Identificarea unui spațiu de birouri - 50% din valoarea chirie /lună

La prețul afișat nu se adaugă TVA.

Prețurile sunt exprimate în Euro și se calculează la cursul valutar curent + 2% (diferența de curs valutar).

search
Nu ai găsit listat pe site ceea ce căutai? Contactează-ne!
search
Ai nevoie de informații sau de mai multe oferte de preț? Contactează-ne!Spațiile cu vad sau în punctele de interes, nu sunt întotdeauna ușor de găsit.

Colaborăm cu majoritatea agențiilor imobiliare și cu agenți imobiliari independenți, astfel încât să putem identifica rapid spațiul care se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

 

Cum diferă serviciile noastre de cele oferite de o agenție imobiliară?

  • contactăm simultan și păstrăm legătura cu mai multe agenții imobiliare

  • contactăm simultan și păstrăm legătura cu agenți imobiliare independenți

  • avem contacte prestabilite cu diversi proprietari ale căror spații nu sunt date spre închiriere agențiilor imobiliare;

  • prin partenerii pe care îi avem în domeniul juridic vă putem asista în vederea întocmirii unui contract de închiriere în condiții de siguranță pentru ambele părți.


FORMULEAZĂ CEREREA
și te contactăm noi!ad
ad