Optimizare website (SEO)Întâi de toate, aș vrea să lămurim un aspect extrem de important pe care observ că mai toată lumea îl omite.

1. Google este o entitate juridică, cu scop comercial. Deci funcționează cu și pentru a genera $$.

2. Google există pentru utilizatorii care caută, nu pentru a-ți promova ție afacerea.

3. În altă ordine de idei, google nu te va "recomanda" în primele poziții decât în cazul în care: fie plătești pentru a fi afișat în primele poziții, fie oferi informații relevante și de încredere utilizatorului.

 

Dacă plătești pentru a fi afișat, serviciul acesta este pus la dispoziție de google și se numește AdWords.

Dacă vrei să fii afișat pentru că siteul tău oferă informații de calitate utilizatorului, atunci siteul tău trebuie să îndeplinească anumite condiții, astfel încât să obțină un scor favorabil.

În cuvinte puține și simple, google face un clasament al tuturor site-urilor (INDEXATE) în funcție de anumite criterii, iar siteurile vor fi afișate descendent în funcție de acest punctaj.

Acest clasament este dinamic, motiv pentru care trebuie să înțelegi că nimeni nu îți poate garanta o anumită poziție în google. Poți urca foarte rapid dacă dezvolți siteul într-un mod organic, dar la fel de ușor poți fi penalizat și "aruncat pe ultima pagina" fără a fi nevoie să faci prea multe prostii, ci dintr-o simplă "relație" nesănătoasă pe care o ai cu un alt site.

 

Pentru a avea un site prietenos cu motoarele de căutare, acesta trebuie să ai în vedere câteva condiții simple, dar extrem de importante:

 • oferă informații reale și de calitate. Este principalul motiv pentru care google afișează siteul tău;
 • pentru că vorbim despre informații, este important ca siteul tău să conțină aceste informații sub formă de text;
 • textele folosite în site trebuie să conțină cuvintele cheie pentru care dorești ca siteul să fie afișat. Același lucru este valabil și pentru titlu;
 • poziționează corect cuvintele cheie;
 • folosește corect meta datele;
 • actualizează-ți constant siteul. Nu uita de el;
 • evită să folosești prea multe scripturi, frame-uri și imagini/video-uri de mari dimensiuni;
 • construiește corect rețeaua internă de linkuri;
 • construiește o rețea de back links cu site-uri de încredere;
 • nu neglija utilizatorii telefoanelor mobile. Siteul tău arf fi bine să fie responsive;

 

1. Se va face un audit tehnic al site-ului dvs. pentru a vă sugera ce probleme tehnice există pe site-ul dvs. care trebuie rezolvate și care vă vor ajuta în campaniile noastre Seo, cum ar fi problema cu codul, viteza site-ului, structura relevantă a site-ului și interconectarea paginilor. Așadar, puteți obține remedierea de către persoana dumneavoastră tehnică pe baza raportului meu

2. Analiza pe pagină înseamnă că vom repara toate etichetele relevante de pe site-ul web pentru a trimite semnale relevante către Google cu privire la cuvintele cheie vizate, cum ar fi meta tag-urile, descrierile, titlurile, schema markup, optimizarea conținutului

3. Analiza cuvintelor cheie și analiza concurenților, în care vom studia concurenții dvs. pentru a ști ce fac ei, ce cuvinte cheie vizează, cât de mare este diferența dintre dvs. și concurenți, ceea ce se numește analiza GAP, pentru a face o strategie în consecință și pentru a împărtăși cele mai bune cuvinte cheie pe care afacerea dvs. trebuie să le vizeze.

4. Legăturile tradiționale înseamnă crearea de backlink-uri suculente pentru site-ul dvs. web care vor contribui la creșterea scorului de domeniu al site-ului dvs. web care este direct proporțional cu clasamentul.

5. Ahrefs, folosim aceste instrumente plătite pentru a monitoriza sănătatea site-ului dvs. web, clasamentele și statisticile generale din când în când pentru a ne asigura că suntem pe drumul cel bun și pentru a observa îmbunătățirile

 

 

Soluții SEO eficiente pentru a stimula poziționarea în motoarele de căutare și traficul site-ului dvs.

Optimizarea pentru motoarele de căutare joacă un rol crucial în strategia dvs. de marketing digital. Am clasificat aproximativ 650+ site-uri web cu serviciile noastre SEO personalizate pentru startup-uri și afaceri consacrate. Suntem una dintre agențiile SEO foarte recomandate din București, promițând să servim clienții în mod fericit. Scopul nostru principal este de a vedea o afacere (startup sau stabilită) să crească în căutarea organică și să genereze lead-uri calificate.
Soluții SEO eficiente pentru a stimula clasamentul și traficul pe site-ul web
Consultanță SEO

Dezvoltăm cele mai bune servicii SEO analizând elementele site-ului web, cum ar fi viteza de încărcare a paginii, cuvintele cheie irelevante, rata de respingere, clasamentul paginilor sau conținutul învechit. Pe baza acestora, vă sfătuim & implementăm o strategie SEO bună pentru creșterea afacerii.
Analiza competitorilor

În primul rând, analizăm & țintim performanțele competitorilor de top, cum ar fi cuvintele cheie, poziționarea paginilor și strategia SEO prin intermediul unor instrumente (SEMrush, Ahrefs, Buzzsumo, etc. Pe baza acestora, creăm o abordare puternică pentru a învinge concurenții.
Cercetarea pieței și a cuvintelor cheie

Profesionistul nostru cercetează bine piața pentru a înțelege cerințele publicului și pentru a proceda în consecință. Ne asigurăm că facem o cercetare adecvată a cuvintelor cheie pentru a găsi termenii de căutare exacți și relevanți pentru afacere.
SEO la fața locului și în afara site-ului

Profesioniștii SEO au expertiză atât în tehnicile de pagină on-site cât și Off-site pentru rezultate orientate spre ROI. Optimizăm etichetele, legăturile de ancorare, rata de respingere, traficul de pagini și așa mai departe pentru a aduce trafic organic pe site-ul dvs. web.
Crearea de backlink-uri

Crearea de link-uri poate face sau poate rupe jocul tău SEO. Prezentările off-page se referă la crearea de link-uri și la a avea un PA & DA bun. Strategii noștri de marketing digital știu ce strategii să urmeze, cum ar fi crearea de conținut & cum să genereze backlink-uri de calitate pentru a stimula clasamentul.
Crearea de conținut și marketing

Știm cu toții că "Content was & is King" și o modalitate excelentă de a construi backlink-uri de calitate. Agenția noastră SEO din București oferă cele mai bune resurse pentru crearea de conținut optimizat SEO, conform cerințelor abordării de marketing digital.
Analiza profilului de linkuri

Link-urile de intrare de înaltă calitate joacă un rol crucial în clasarea pe SERPs. Cu ajutorul instrumentelor SEO, colectăm toate datele despre backlink-uri în profilurile de link-uri pentru a analiza parametrii pentru a menține link-uri de calitate și un scor SEO mai bun.
Citarea locală

Fiind o agenție SEO din București, ne concentrăm pe targetarea publicului local prin listarea afacerii și a detaliilor acesteia în directoare online (Bing Places, Think Google My Business, Yelp, Yahoo Local și multe altele) pentru a construi identitatea mărcii.
Listarea Google My Business

Google este motorul de căutare preferat de majoritatea utilizatorilor, iar GMB alimentează rezultatele atât pentru Google, cât și pentru Google Maps. Google My Business este o sursă excelentă pentru îmbunătățirea prezenței online și pentru construirea bunăvoinței unei afaceri. Acesta este motivul pentru care profesioniștii noștri lucrează în mod regulat la lista Google My Business.

 

De ce este important SEO și cum funcționează?

Dacă sunteți un proprietar de afacere și căutați servicii SEO pentru afacerea dvs. sau un nou site web, probabil că ați citit o mulțime de informații contradictorii. Ei bine, există mii de articole contradictorii despre marketingul digital și SEO. SEO este un proces constant prin care motoarele de căutare (cum ar fi Google și Bing) primesc semnale că paginile dvs. sunt utile afișate în paginile de rezultate ale motoarelor de căutare (SERP).

Știm cum lucrurile pot deveni dificile pentru a aduce o afacere în topul rezultatelor de căutare. Pentru oameni precum proprietarii de afaceri mici, a ține pasul cu tendințele SEO, mai ales atunci când vă ocupați de celelalte părți ale afacerii dvs. ar putea deveni agitat. De aceea, oamenii din București și din împrejurimi preferă să folosească serviciile noastre SEO și, prin urmare, să convertească acele clasări în conversii reale.

 

Abordarea noastră holistică pentru serviciile SEO

 • Oferim soluții care merg mână în mână cu obiectivele afacerii dumneavoastră, ceea ce înseamnă că ne concentrăm doar pe rezultate pozitive.
 • Suntem experți profesioniști care lucrează cu dedicație totală pentru ca afacerea dvs. să fie văzută și ascultată de publicul potrivit.
 • Prioritatea noastră este crearea de conținut și sugerarea unei noi strategii de marketing. Facem acest lucru cu ajutorul frazelor de căutare a cuvintelor cheie și ținând cont de industria dvs.
 • Căutăm să înțelegem publicul țintă, astfel încât să vă putem oferi trafic calificat și rezultate pe termen lung.
 • Serviciile noastre SEO București vor împinge cu siguranță brandul dvs. în fața unui public mai numeros care caută soluții digitale.

 

Procesul nostru de optimizare a motoarelor de căutare

Pentru a gestiona și a oferi cele mai bune servicii SEO, urmăm un proces detaliat de optimizare a motoarelor de căutare.

Audit SEO și analiză de piață

Luăm în considerare auditul SEO al site-ului web pentru a descoperi erorile și analiza de piață pentru colectarea de date. Echipa noastră de marketing din București face un efort suplimentar pentru a atinge obiectivele SEO ale afacerii dvs., cum ar fi cuvintele cheie relevante, performanța și clasamentul cuvintelor cheie, rata de respingere, CTR.

Execuție planificată

Generarea unei strategii SEO este o parte integrantă a strategiei dvs. de marketing digital. Specialiștii SEO de la StartHUB creează o foaie de parcurs care include identificarea obiectivelor afacerii și înțelegerea tendințelor SEO pentru a îndeplini KPI-urile.
SEO tehnic

În urma raportului de audit, lucrăm la SEO tehnic al unui site web, cum ar fi indexarea, crawling-ul, uzabilitatea site-ului, optimizarea backlink-urilor și remedierea problemelor pentru a crește vizibilitatea. Cu cât SEO este mai ușor de utilizat, cu atât site-ul dvs. va fi mai rapid în SERPs.

On-Page SEO

Nimeni altcineva în afară de Google nu înțelege intenția conținutului dumneavoastră. De aceea, echipa noastră SEO profesionistă optimizează temeinic conținutul site-ului web cu meta tag-uri, titlu, descriere pentru a se clasa în SERPS folosind codul sursă HTML și toate tag-urile.
SEO Off-Page

În optimizarea off-page, creăm backlink-uri de calitate cu strategii SEO white hat pentru creșterea credibilității site-ului web și a metricilor de poziționare în motoarele de căutare. Vă ajutăm să construiți backlink-uri pe site-ul web cu autoritate de domeniu ridicată, care vă vor clasifica site-ul web.

Construirea de linkuri

Backlink-urile joacă un rol vital în clasificarea site-ului dvs. mai sus în rezultatele motoarelor de căutare. Așadar, de ce să nu colaborați cu o companie SEO precum StartHUB care are o echipă dedicată construirii de link-uri.
Marketing de influență

Starthub aduce resurse care ajută la ridicarea clasamentului dvs. în motoarele de căutare la un nivel extrem de nou prin intermediul influencerilor.

Evaluare

Urmărim cele mai bune practici SEO & veghem mereu asupra site-ului tău pentru a descoperi greșelile în strategiile SEO & analizând numărul de pagini de destinație/cuvintele cheie care aduc trafic. Aceasta are ca rezultat îmbunătățirea ratei generale de conversie și maximizarea ROI-ului.
Soluție și raportare

Avem grijă să oferim soluția SEO exactă prin înțelegerea perspectivei clientului și a obiectivului de afaceri. Trimitem un raport săptămânal/lunar care include analiza site-ului clientului și al competitorilor.

 

 

Ești în căutarea unei agenții SEO pentru afacerea ta?

StartHUB este o agenție de marketing digital recunoscută din București și colaborăm cu experți internaționali din lumea marketingului digital. Acordăm o atenție profundă celor mai recente tendințe de pe piață și pregătim o strategie care va clasifica site-ul dvs. Rapoartele noastre regulate vă ajută în verificarea îmbunătățirilor de clasament.

Iată motivele enumerate de ce ar trebui să ne angajați ca următoarea agenție SEO

Relație pe termen lung

Prețuim banii dumneavoastră; de aceea specialiștii noștri SEO vor depune tot efortul necesar pentru rezultate mai bune. Ne propunem să ne păstrăm clienții fericiți și mulțumiți. Așadar, profitați de ocazie și creați relații pe termen lung cu serviciile agenției noastre SEO.

Rezultate SEO stabile

Experții noștri SEO generează și implementează strategii perfecte pentru rezultate SEO stabile și de calitate, care vor conduce potențialii clienți către site-ul dumneavoastră. Cu serviciile noastre de marketing digital adânc înrădăcinate, promitem să vă oferim cele mai bune rezultate în motoarele de căutare.
Urmați liniile directoare adecvate

Știm cât de critice sunt practicile de marketing digital și cât de mult rău poate cauza o eroare minoră. Pentru a evita greșelile, urmăm liniile directoare ale motoarelor de căutare și apoi dezvoltăm o strategie de marketing online.
Audituri fără riscuri

Serviciile noastre SEO din București sunt disponibile cu audituri fără riscuri, unde puteți verifica progresul și puteți lucra la proiecte oricând doriți. Ne asigurăm că vă ținem la curent cu proiectul dvs. în mod corect și vă informăm cu privire la cerințe.
Transparență și raportare completă

Mai întâi discutăm proiectul cu clienții noștri și apoi continuăm mai departe. Profesioniștii noștri mențin o transparență completă în ceea ce privește activitatea desfășurată în cadrul proiectului cu rapoarte săptămânale și lunare. Indiferent dacă optați pentru orice servicii SEO, noi vă oferim cea mai bună experiență de client în munca noastră.
Trafic pe site de calitate

Serviciile SEO oferă un activ digital pe termen lung pentru afacerea dvs., spre deosebire de Pay Per Click și alte mijloace de publicitate plătite. Serviciile noastre de marketing organic sunt în continuă evoluție și continuă să se adapteze pe măsură ce afacerea dvs. se extinde. Compania noastră de SEO va construi un cadru care să conducă obiectivele imediate ale afacerii dvs. și să vă conducă către afaceri calificate.
Țintiți audiența potrivită

Cu SEO local și strategia de marketing de conținut, ne propunem să livrăm campanii SEO personalizate cu o mentalitate creativă și intensificatoare pentru a viza publicul potrivit care vizitează site-ul dvs. web.

Asistență 24*7

Nu vă veți confrunta niciodată cu nicio problemă; echipa noastră de profesioniști SEO vă va ajuta cu toate confuziile dumneavoastră. Dacă apare orice problemă legată de SEO, nu ezitați să luați legătura cu noi. Ne puteți suna imediat la <a href="tel:0727906677">0727906677</a>. Suportul nostru pentru clienți este disponibil 24*7 pentru a încânta clienții în orice moment.

:

Trafic de calitate și niciun vizitator nedorit.

Experții noștri obțin profit pentru dumneavoastră prin construirea unei strategii SEO unice și bine puse la punct. Cu metode precum SEO local și marketingul de conținut, țintim piața și ne concentrăm pe acei clienți care conduc direct la site-ul dvs. web.

Nu are rost să implementați o idee care ar putea atrage câțiva călători. Noi acordăm atenție utilizatorilor online relevanți care garantează că vor face o avere.

Agenția noastră SEO din București , în mod constant pe tot parcursul anului, a clasat pentru multe industrii, ceea ce dovedește capacitatea noastră de a face același lucru pentru site-ul dvs. web. Suntem o agenție SEO care își propune să ofere campanii SEO personalizate cu o mentalitate creativă și intensificatoare. Agenția noastră SEO este menită să ajute atât companiile mai mici, cât și cele mai mari din București și din întreaga țară.  

Aplicăm standarde și măsuri de calificare tehnică SEO popa SEO atunci când vine vorba de reprezentarea clienților noștri. Mergem în profunzime în înțelegerea cerințelor și nevoilor clienților noștri. Suntem o companie SEO de încredere pe care vă puteți baza atunci când gestionați un proiect, deoarece credem în satisfacția clienților.

Veți fi încântați dacă vă veți uni mâinile cu compania noastră SEO București cu servicii complete, ale cărei servicii încorporează departamente precum managementul social media. În marketingul online, rareori puteți găsi companii SEO care să livreze puternic pe fiecare canal de marketing digital.

Oamenii recomandă cu căldură agenția noastră SEO București, care este gata să meargă mai departe pentru a vă dezvolta afacerea online și să o facă să apară în partea de sus a rezultatelor motoarelor de căutare, depunând cele mai bune eforturi SEO. Ne propunem să vă extindem afacerea cu marketing SEO la prețuri accesibile, care va aduce trafic pe site.

În lumea digitală de astăzi, Google este unul dintre cei mai inovatori jucători care găsește mereu diferite metode pentru a face rezultatele căutării mai ușor de utilizat și mai adecvate.
SEO oferă trafic de calitate

SEO oferă un activ digital pe termen lung pentru afacerea dumneavoastră, spre deosebire de Pay Per Click și alte mijloace de publicitate plătite. Pe lângă campaniile de marketing plătit și campaniile de social media, SEO este foarte eficient pentru a oferi clienților potențiali calificați pentru afacerea dumneavoastră.

SEO a continuat să livreze un randament al investiției pentru orice afacere. Atunci când este făcut corect, SEO este de neegalat. Dacă SEO este făcut corect, atunci este incomparabil cu orice altă tactică de marketing.

Serviciile noastre de marketing organic pot fi ajustate pe măsură ce afacerea dvs. continuă să se extindă. Compania noastră de SEO va construi un cadru care să conducă obiectivele imediate ale afacerii dvs. și vă oferă timpul necesar pentru a crește și a progresa în timp.


Servicii oferite de StartHUB Cost
Audit / Analiză detaliată; raportare;75.0 EUR
Consultanță de specialitate; Prețul calculat /oră;88.5 EUR
Redactare articole; Prețul este calculat /articol și variază în funcție de numărul de cuvinte și de specific; (de la)35.0 EUR
Redactare comunicat de presă; (de la)80.0 EUR
Publicarea de articol/advertoriale pe diferite site-uri cu autoritate mare; Prețul variază în funcție de site; (de la)75.0 EUR

La prețul afișat nu se adaugă TVA.

Prețurile sunt exprimate în Euro și se calculează la cursul valutar curent + 2% (diferența de curs valutar).

search
Nu ai găsit listat pe site ceea ce căutai? Contactează-ne!
search
Ai nevoie de informații sau de mai multe oferte de preț? Contactează-ne!

FORMULEAZĂ CEREREA
și te contactăm noi!ad
ad