Întrebări și răspunsuri



  • Am nevoie de autorizație de funcționare de la primărie pentru un foodtruck dacă îl amplesez pe spațiul public mai puțin de 30 de zile?

    Dețin un truck cu cafea și aș vrea să îl pun în fața unui supermarket, câteva zile pe lună, apoi eventual să schimb locația. Pot face asta fără autorizație de funcționare de la primărie? Am înțeles de la cineva că până la 30 de zile aș putea sta fără autorizație, dar nu găsesc nicăieri în clar această informație.

    • 2022-01-10

      În primul rând vă trebuie autorizație DSV pentru unitate mobilă. După care, înainte de a amplasa unitatea pe un domeniu public sau privat, aveți obligația să notificați atât primăria pe raza căreia se va amplasa foodtruck-ul, cât și DSV-ul.

    • 2022-01-10

      Va trebui să depuneți pentru aviz de amplasament temporar pe domeniul public și ulterior dosarul pentru acordul de funcționare.

    • 2022-01-10

      Dacă veți amplasa foodtruck-ul pe o perioadă de 1 an, aveți nevoie de acord de funcționare și cel mai probabil vă va încadra la taxa de alimentație publică / bar ~ 3380 lei.

    • Vrei să răspunzi la această întrebare?
      Scopul acestui forum este de a oferi suport antreprenorilor. Răspunsurile sunt moderate. Nu sunt acceptate răspunsurile incomplete, pe lângă subiect, insultele sau răutățile gratuite. Orice formă de reclamă este strict interzisă!



ad
ad