Retele de recleme pentru adulti (adult ad networks)

Dacă ai o afacere pentru adulți și vrei să aduci trafic sau să monetizei traficul deja existent pe platforma ta, ai nevoie de o rețea de reclame care acceptă conținut pentru adulți. Probabil știi deja că google ads sau adsense nu acceptă astfel de conținut.

8. TrafficJunky

Aceasta este o rețea de anunțuri pentru adulți bine cunoscută și îndrăgită. Accentul lor este să își șlefuiască tehnologia de auto-optimizare pentru a livra anunțurile potrivite persoanelor potrivite.

Punctele au fost acordate pentru numărul impresionant de anunțuri servite zilnic, care este de 4 miliarde și pentru formatul de anunțuri disponibil: display în diferite dimensiuni și video. TrafficJunky permite targetarea pe cuvinte cheie. Celelalte opțiuni de targetare ale lor sunt destul de standard.

Evaluare generală: 8 puncte.

 

7. ADxAD

Este o rețea publicitară specializată în traficul asiatic. A obținut mai multe puncte pentru că are un număr impresionant de categorii categorii pentru adulți, ceea ce îți permite să direcționezi cu precizie publicul.

În afara opțiunilor standard de direcționare a traficului, poți să targetezi anumiți editori premium selectați.

Evaluare generală: 9 puncte.

 

6. Plugrush

Plugrush este o rețea veche care cu siguranță știe trucuri noi. Dispune de un format publicitar nativ, alături de alte trei formate publicitare standard: display, push, pop-under.

Oferă, de asemenea, retargeting de trafic pentru toți cei care se ocupă de performance.

Evaluare generală: 10 puncte.

 

5. Zeropark

Zeropark este un nume recunoscut pe scară largă în comunitatea de afiliere. Ca o excepție față de restul rețelelor de anunțuri prezentate aici, nu se concentrează exclusiv pe traficul pentru adulți, ci îl oferă în paralel cu volume mari de trafic general.

Zeropark oferă formate standard de anunțuri cu o abordare plăcută a unui format push in-page, o alternativă la formatul push standard care, în ultima vreme, este blocat de browsere de cele mai multe ori. Opțiunile de targetare a traficului sunt destul de avansate și toate acestea sunt împachetate într-o interfață plăcută.

Evaluare generală: 11 puncte.

 

4. TrafficFactory

TrafficFactory vă permite să faceți publicitate pe unul dintre cei mai mari jucători din industrie: Xvideos. Împreună cu acesta vin zilnic în jur de 6 miliarde de impressions. Are o interfața de utilizare destul de neprietenoasă, dar compensează și îți poți concentra atenția pe atingerea publicului țintă din vasta audiență a TrafficFactory.

Evaluare generală: 13 puncte.

 

CITEȘTE MAI DEPARTE >>


ad
ad